JESENICE

JESENICE - Prodaja, Hiša Dvostanovanjska

LEGALIZACIJE ČRNIH GRADENJ IN NESKLADNIH GRADENJ
UREJANJE GRADBENIH DOVOLJENJ
POMOČ PRI PRIDOBITVI GRADBENIH DOVOLJENJ

214,1 m², dvostanovanjska, zgrajena l. 1898, adaptirana l. 2005, 120 m² zemljišča, P+1+M, prodamo. Cena: 250.000,00 EUR


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 214.1 m2

Vrsta: Hiša, Dvostanovanjska

Nadstropje P+1+M

Adaptirano l.: 2005
zgrajeno leta: 1898

Regija: Gorenjska

Lokacija: Jesenice, Jesenice

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 250.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

Dodaten opis

Posredujemo pri eksluzivni prodaji 1/2 (polovica) hiše v skupni izmeri 214,00 m², uporabne površine 157,10 m², velikost parcele cca 120,00 m². V naravi predstavlja veliko 3 sobno stanovanje v pritličju in dva 1 sobna stanovanja v podpritličju.

V RAČUN VZAMEMO 2 sobno urejeno stanovanje v pritličju ali stavbi z dvigalom. Pogoj za sklenitev prodajne pogodbe je, da sočasno za prodajalca uredimo nakup 2 sobnega stanovanja na Jesenicah.

Hiša je dvostanovanjska z ločenimi samostojnimi vhodi.

Predmet prodaje je veliko tri sobno stanovanje z prostorno teraso v obliki črke L, ki se nahaja v pritličju, izmere cca 100 m². Obsega večjo predsobo, ki je primerna tudi za jedilnico, veliko kuhinjo z jedilnico, 3 velike sobe, prostorno kopalnico z sanitarijami, kletne prostore, parkirišče ob hiši. V podpritličju pa se nahajata še 2 eno sobna stanovanja z ločenimi vhodi in terasao (vrtom). Parkirna mesta so zagotovljena.

Nepremičnina je vzdrževana in v dobrem gradbenem stanju, ne potrebuje vlaganj. Podpritlična stanovanja lahko novi lastnik odda v najem.

Lastništvo je urejeno, vpisano v ZK. Stavba ima GD. 

Exedra Real Estate vam nudi brezplačno svetovanje pri nakupu, prodaji, najemu vaše nepremičnine, katera bo najbolj ustrezala naročnikovim željam in potrebam. Za vas se pravno in varno potrudimo pri celotni izvedbi nakupa ali prodaje vaše nepremičnine.

Za vse ostale dodatne informacije prosimo kontaktirate nepremičninsko družbo in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa zastavljena vprašanja.

Prosimo, da si nepremičnine ne ogledujete sami in brez predhodnega dogovora termina z nepremičninsko družbo, ker lastniki ne želijo nenapovedanega motenja posesti.

Vaše ponudbe in dogovore o terminu ogleda, vas prosimo, da nam posredujete na naš E-mail; info@exedra-nepremicnine.com ali sms na tel. št.: 041 703 806


Kontakt

Prodajalec: Exedra nepremičnine - Dragan Dušanić s.p.
Naslov: Trg Toneta Čufarja 3, 4270 Jesenice
GSM: 041/703-806 - Dragan Dušanić
Email: info@exedra-nepremicnine.com

SMO ČLANI ZDRUŽENJA DRUŽB NEPREMIČNINSKIH POSREDNIKOV pri Gospodarski zbornici Slovenije.