JESENICE

JESENICE - Prodaja, Poslovni prostor Prostor za storitve

LEGALIZACIJE ČRNIH GRADENJ IN NESKLADNIH GRADENJ
UREJANJE GRADBENIH DOVOLJENJ
POMOČ PRI PRIDOBITVI GRADBENIH DOVOLJENJ

128,4 m², prostor za storitve, zgrajen l. 1966, adaptiran l. 2022, P/4 nad., Primerno za optiko, zavarovalnice, banke, razne živilske in druge konfekcijske prodajalne, pisarne, .. Kvalitetna ponudba, prodamo. Cena: 196.000,00 EUR


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 128.4 m2

Vrsta: Poslovni prostor, Prostor za storitve

Nadstropje P/4

Adaptirano l.: 2022
zgrajeno leta: 1966

Regija: Gorenjska

Lokacija: Jesenice, Jesenice

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 196.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

Dodaten opis

PRIPOROČAMO !

KVALITETNA PONUDBA !

Posredujemo pri ekskluzivni prodaji novo izdelanega (obnovljeno v celoti 2020) poslovnega prostora v delovanju, na zelo frekventni vidni lokaciji, ob glavni cesti skozi mesto Jeenice.

Mimo trgovine vodi tudi peš cona. Zelo primerno za trgovske storitve, posredništva, banke, ipd, ... odlična frekventna in vidna lega v centru mesta. 

Možni različni dogovori.

Trenutna dejavnost trgovina-prodajalna mobilne telefonije, fotokopiranje, izdelava ključev, ...

Poslovni prostor je v celoti obnovljen leta 2020. Veliko parkirišč ob trgovini, prav tako veliko parkirnih prostorov v neposredni bližini.

Peš cona, izstopajoča vidna izložba - velike vidne steklene izložbene površine. Dobra lega. Varovan poslovni prostor (video nadzor, alarm, vezano na nadzor in varovanje agencija Sintal).

Lega poslovnega prostorta je v pritličju in sicer obsega frontalni prodajni del - prodajno trgovino, zadaj sobo št.1 (pisarna, ...), sobo št.2 (pisarna, ...) kuhinjo, sanitarije, stopnišče s prehodom v urejen kletni prostor, kjer je lahko skladišče, pisarna, delavnica, ...

Ponudbeni pogoj prodajalca za sklenitev pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame v plačilo 2% pogodbenih stroškov prodaje, od vrednosti nepremičnine. Ogledov ne zaračunavamo.

Exedra Real Estate vam nudi brezplačno svetovanje pri nakupu, prodaji, najemu vaše nepremičnine, katera bo najbolj ustrezala naročnikovim željam in potrebam. Za vas se pravno in varno potrudimo pri celotni izvedbi nakupa ali prodaje vaše nepremičnine. Z vami smo že več kot 20 let. Za vse ostale dodatne informacije prosimo kontaktirajte nepremičninsko družbo in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa zastavljena vprašanja.

Prosimo, da si nepremičnine ne ogledujete sami in brez predhodnega dogovora termina z nepremičninsko družbo, ker lastnik ne želi nenapovedanega motenja poslovanja in posesti med delovnim časom.

Ogledi se opravljajo izključno v prisotnosti nepremičninske družbe, po predhodnem dogovoru termina ogleda. Vaše ponudbe in dogovore o terminu ogleda, prosimo posredujte na naš E-mail; info@exedra-nepremicnine.com ali SMS na tel. št.: 041 703 806


Kontakt

Prodajalec: Exedra nepremičnine - Dragan Dušanić s.p.
Naslov: Trg Toneta Čufarja 3, 4270 Jesenice
GSM: 041/703-806 - Dragan Dušanić
Email: info@exedra-nepremicnine.com

SMO ČLANI ZDRUŽENJA DRUŽB NEPREMIČNINSKIH POSREDNIKOV pri Gospodarski zbornici Slovenije.