JESENICE

JESENICE - Prodaja, Poslovni prostor Prostor za storitve

LEGALIZACIJE ČRNIH GRADENJ IN NESKLADNIH GRADENJ
UREJANJE GRADBENIH DOVOLJENJ
POMOČ PRI PRIDOBITVI GRADBENIH DOVOLJENJ

137,7 m², prostor za storitve, zgrajen l. 1907, P/2 nad., možna sprememba v stanovanjsko, prodamo. Cena: 78.000,00 EUR


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 137.7 m2

Vrsta: Poslovni prostor, Prostor za storitve

Nadstropje P/2

zgrajeno leta 1907

Regija: Gorenjska

Lokacija: Jesenice, Jesenice

EI: F (150 - 210 kWh/m2a)


Cena: 78.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

Dodaten opis

BIVŠA BUKVARNA

POSLOVNI PROSTOR ZA RAZLIČNE STORITVENE DEJAVNOSTI

MOŽNA SPREMEMBA V STANOVANJSKO

Posredujemo pri prodaji posl. prostora v izmere 137,70 m², kateri s nahaja v centru Jesenic ob peš coni z vhodom iz pločnika za pešce. Pparkirišča se nahajajo direktno pred vhodom v posl. prostor, prav tako je veliko daoadtnih parkirišč v nepsredni bližini.

Obsega pritlični del z vhodom in večjimi izložbenimi okni obrnjenimi na peš cono - pločnik ter kletni del z prehodom iz pritličja, ki se nahaj pod posl. prost in je namenjen skladišču ter pisarni. Kletni del ima dodatni podpritlični vhod na vzhodnem delu stavbe.

Nahaja se v pritličju poslovno stanovanjske stavbe z 9 stanovanji. Posl. prostor v zemljiški knjigi solastniško predstavlja 725/8000. Etžna lastnina ni vpisana v zemljiški knjigi, kar pa ni ovira za prenos lastnine na novega kupca.

Prostor je primeren za različne trgovsko prodajne in druge storitvene dejavnosti (pekarne, druge živilske trgovine, pisarne, gostinske obrate, razne tihe obrtniške dejavnosti, ipd ...).

Prav tako je prostor primeren za okolju nenevarna skladišča.

Ima vse potrebne komunalne priključke (elektrika, vodovod, ogrevanje mestni toplovod, internet, kanalizacija).

Ponudbeni pogoj prodajalca za sklenitev pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame v plačilo 2,4 % prodajnih stroškov od pogodbene vrednosti.

Za vse ostale dodatne informacije vas prosimo, da kontaktirate nepremičninsko družbo in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa zastavljena vprašanja. 

V primeru, da morate pred nakupom prodati vašo nepremičnino lahko v naši bazi čakajočih  kupcev poskusimo hitro poisakti najbolj primernega kupca za vas.

Exedra Real Estate vam nudi brezplačno svetovanje pri prodaji / nakupu / najemu / oddaji vaše nepremičnine, katera bo najbolj ustrezala naročnikovim željam in potrebam. Pravno varno ter korektno se potrudimo pri celotni izvedbi vaše prodaje / nakupa / najema nepremičnine.

Vaše ponudbe in povpraševanja o terminu ogleda, vas prosimo, da nam posredujte na E-mail; info@exedra-nepremicnine.com  ali  sms 041 703 806


Kontakt

Prodajalec: Exedra nepremičnine - Dragan Dušanić s.p.
Naslov: Trg Toneta Čufarja 3, 4270 Jesenice
GSM: 041/703-806 - Dragan Dušanić
Email: info@exedra-nepremicnine.com

SMO ČLANI ZDRUŽENJA DRUŽB NEPREMIČNINSKIH POSREDNIKOV pri Gospodarski zbornici Slovenije.