PLANINA POD GOLICO

PLANINA POD GOLICO - Prodaja, Hiša Samostojna

LEGALIZACIJE ČRNIH GRADENJ IN NESKLADNIH GRADENJ
UREJANJE GRADBENIH DOVOLJENJ
POMOČ PRI PRIDOBITVI GRADBENIH DOVOLJENJ

80 m², samostojna, zgrajena l. 1982, adaptirana l. 2015, 898 m² zemljišča, P+M, prodamo. Cena: 296.000,00 EUR


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 80 m2

Vrsta: Hiša, Samostojna

Nadstropje P+M

Adaptirano l.: 2015
zgrajeno leta: 1982

Regija: Gorenjska

Lokacija: Jesenice, Planina pod Golico

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 296.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

Dodaten opis

V osrčju Karavank, 10 km od AC prodamo prijetno urejeno hiško v neposrednem stiku neokrnjene narave, z lepo urejenim vrtom in dodatnimi pomožnimi objekti, ter simpatično družabno vinsko kletjo.

Hiša obsega 80 m² stanovanjske površine. Zemljišče v skupni izmeri dveh parcel znaša 898 m². Na parceli so tudi drugi pomožni objekti, primerni za raznoliko uporabo. Lega hiše je na koncu vasi, s pogledom na Golico ter Alpe.

V pritličju se nahaja vhod, predsoba, sanitarije, dnevni prostor z jedilnim delom, kuhinjo in kmečko pečjo, zunanjo teraso, delno pesek/beton, ostali del zemljišča pa je urejena ravna zelenica, primerna za ležalnike, postavitev otroških igral, ipd.,

Možno je izdelati tudi bazen z čudovitim pogledom na Golico.

V prvem nadstropju sta dve spalnici, pisarna, garderobni prostor.

Poleg vhoda v hišo je prostor za shranjevanje raličnih potrebščin, shramba in infra savno.

Vinska klet je simpatično urejena in omogoča prijetno druženje ob dobrih vinih ter pršutom.

Na parceli sta še dva manjša gospodarska objekta, v enem od teh je bila včasih finska savna, kjer bi se z manjšim vložkom ponovno izdelalo finsko savno od koder je lep pogled na Golico.

Hiša je takoj vseljiva, ima urejeno dokumentacijo. V celoti obnovljena (streha, fasada, instalacije). Ogrevanje je električno-IP, najboljšo toploto pa daje kmečka zaprta kaminska peč na drva.

Lepa in zanimiva priložnost za aktivne ljubitelje narave, gora in miru.

V neposredni bližini naravno sankališče, smučišče, drsališče, idealno izhodišče za pohodništvo, gorsko kolesarjenje, krpljanje, turno smučanje…

Parkirišče pred hišo, urejen nadstrešek za avtomobile.

Ponudbeni pogoj prodajalca za sklenitev pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame v plačilo 2% pogodbenih stroškov prodaje. Ogledov ne zaračunavamo.

Exedra Real Estate vam nudi brezplačno svetovanje pri nakupu, prodaji, najemu vaše nepremičnine, katera bo najbolj ustrezala naročnikovim željam in potrebam. Za vas se pravno in varno potrudimo pri celotni izvedbi nakupa ali prodaje vaše nepremičnine. Z vami smo že 21 let.

Za vse ostale informacije prosimo kontaktirajte nepremičninsko družbo in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa zastavljena vprašanja.

Prosimo, da si nepremičnine ne ogledujete sami in brez predhodnega dogovora termina z nepremičninsko družbo, ker lastniki ne želijo nenapovedanega motenja posesti.

Vaše ponudbe in dogovore o terminu ogleda vas prosimo, da posredujte na naš E-mail; info@exedra-nepremicnine.com ali sms na tel. št.: 041 703 806

Nepremicnine.net(C).


Kontakt

Prodajalec: Exedra nepremičnine - Dragan Dušanić s.p.
Naslov: Trg Toneta Čufarja 3, 4270 Jesenice
GSM: 041/703-806 - Dragan Dušanić
Email: info@exedra-nepremicnine.com

SMO ČLANI ZDRUŽENJA DRUŽB NEPREMIČNINSKIH POSREDNIKOV pri Gospodarski zbornici Slovenije.