PUČE, NASELJE PLANJAVE

PUČE, NASELJE PLANJAVE - Prodaja, Hiša Vrstna

LEGALIZACIJE ČRNIH GRADENJ IN NESKLADNIH GRADENJ
UREJANJE GRADBENIH DOVOLJENJ
POMOČ PRI PRIDOBITVI GRADBENIH DOVOLJENJ

100,1 m², vrstna, adaptirana l. 2018, adaptirana l. 2018, 124 m² zemljišča, P+1+M, zelo prijetna hiša v mirnem sončnem naselju blizu kopra, prodamo. Cena: 270.000,00 EUR


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 100.1 m2

Vrsta: Hiša, Vrstna

Nadstropje P+1+M

Adaptirano l.: 2018
adaptirano leta: 2018

Regija: J. Primorska

Lokacija: Koper, Puče

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 270.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

Dodaten opis

V vasi Puče nad Koprom v zaselku Planjave, novega lastnika pričakuje zelo lepa urejena tipična istrska vrstna hiša izmere 110,10 m², z lastno parcelo izmere 124,00 m², v celoti gradbeno obnovljeno in gradbeno dokončana leta 2017/2018.

Hiša ima lasten dovoz in parcelo ter parkirišče.

Hiša se prodaja zaradi selitve v večjo. Sosedje v zaselku Planjave so prijazni, večinoma so priseljenci iz okoliških primorskih krajev.

Zaselek Planjave se lahko pohvali z izredno mirnim in sončnim okoljem, brez kakršnegakoli hrupa in izobiljem sonca preko celega dne.

Zaselek Planjave je popolnoma odmaknjeno od hrupnega mestnega vsakdana, pa kljub temu do Kopra z avtomobilom samo 13 minut preko Grinjana in Bošamarina. 

Hiša je opremljena v celoti s pohištvom in tehniko. 

Okolje je primerno za osebe, ki si želijo celodnevnega miru brez hrupa, sonca ves dan in hitrega dostopa do Kopra in potrebne infrastrukture.

Vasica Puče je znana po vodnih izvirih in znani ˝PUČARSKI FJERI˝, cerkvico svete Karmelske matere božje. Še nedolgo nazaj je v vasi Puče živel zadnji Istrski Boškarin.

Vas Puče ter Planjave obsega 4,3 km² površine v Obalno kraški regiji, nahaja se na nadmorski višini 237 m, zaselek Planjave je nekoliko nižja nm. Puče ima cca 285 prebivalcev.

Oddaljenost zaselka Planjave oziroma vasice Puče od bližnjih mest;

  • Koper  11,7 km
  • Trst Italija  30 km
  • Umag Hrvaška  21 km

TEHNIČNE ZNAČILNOSTI:

  • centralno ogrevanje in topla voda- Panterm peč - radiatorji
  • dodatno lep odprt kamin na drva v pritličju
  • kanalizacija samočistilna greznica, redno brez poziva na 2 leti čisti komunala Koper
  • streha  izolirana 

OBSEGA

pritličje predstavlja lepo urejen samostojen apartma z lastnim vhodom, v celoti opremljen opremljen z kuhinjo in kuhinjsko tehniko, omarami, ležišči, kopalnico z sanitarijami, ipd

srednja etaža obsega veliko zunanjo pokrito teraso, opremljeno kuhinjo, jedilnico, dnevno bivalni del z prijetnim odprtim kaminom na drva, sedežno garnituro, sanitarije, manjši garderobni prostor, itd

Ob hiši je zgrajen zaprt masiven lesen prostor (shramba, namenjena za različna spravila). 

mansarda predstavlja predsobo, spalnico, manjšo sobo, kopalnico s sanitarijami.

Lastništvo je urejeno, vpisano v ZK. Nepremičnina je vseh bremen prosta. Ima veljavno GD in UD.

Vselitev po dogovoru. Možni različni dogovori. V račun se lahko vzame manjše stanovanje-urejena garsonjera z balkonom, do cca 100.000 €, v okolici (Koper-Izola).

V primeru, da morate pred nakupom prodati vašo nepremičnino lahko v naši bazi kupcev hitro poiščemo najbolj primernega kupca za vašo nepremičnino.

Exedra Real Estate vam nudi brezplačno svetovanje pri nakupu / prodaji / najemu / oddaji vaše nepremičnine, katera bo najbolj ustrezala naročnikovim željam in potrebam. Pravno varno ter korektno se potrudimo za celotno izvedbo pravnega posla. Za nami je veliko poslovnih izkušenj pri prodaji nepremičnin in z vami vstopamo v 23 leto našega poslovanja.

Ponudbeni pogoj prodajalca za sklenitev pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame del stroškov v višini 2,2 % prodajnih stroškov od pogodbene vrednosti.

Prosimo, da si nepremičnine ne ogledujete sami, brez predhodnega dogovora termina z nepremičninsko družbo, ker lastniki ne želijo nenapovedanega motenja posesti.

Vaše ponudbe in povpraševanja o terminu ogleda, nam posredujte prosim na E-mail; info@exedra-nepremicnine.com ali sms na tel. št.: 041 703 806


Kontakt

Prodajalec: Exedra nepremičnine - Dragan Dušanić s.p.
Naslov: Trg Toneta Čufarja 3, 4270 Jesenice
GSM: 041/703-806 - Dragan Dušanić
Email: info@exedra-nepremicnine.com

SMO ČLANI ZDRUŽENJA DRUŽB NEPREMIČNINSKIH POSREDNIKOV pri Gospodarski zbornici Slovenije.