PUČE, PLANJAVE POD PUČAMI

PUČE, PLANJAVE POD PUČAMI - Prodaja, Hiša Trojček

LEGALIZACIJE ČRNIH GRADENJ IN NESKLADNIH GRADENJ
UREJANJE GRADBENIH DOVOLJENJ
POMOČ PRI PRIDOBITVI GRADBENIH DOVOLJENJ

100,1 m², trojček, adaptiran l. 2018, adaptiran l. 2018, 124 m² zemljišča, Oaza miru, tišine, sonca. Če iščete popolni mir, brez kančka hrupa in obilje sonca, v popolni tišini v zaselku Planjave, ki zajema cca 30 hiš. Planjave se nahajajo na obrobju pod Pučami, cca 800 m naprej od turistične kmetije Tonin, prodamo. Cena: 270.000,00 EUR


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 100.1 m2

Vrsta: Hiša, Trojček

Nadstropje Ni podatka

Adaptirano l.: 2018
adaptirano leta: 2018

Regija: J. Primorska

Lokacija: Koper, Puče

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 270.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

Dodaten opis

V vasi Puče nad Koprom v zaselku Planjave, 800 m pod Pučami, prodajamo zelo lepo urejeno hiško s prijetno pozitivno energijo, katera vas takoj očara in prevzame.

Hiša je tipična istrska, nahaja se v nizu treh vrstnih popolnoma enako urejenih zaporednih hiš ( trojček ). Prodajamo zadnjo v nizu.

Hiša v izmeri 110,10 m², v treh etažah, primerna tudi za starejše in invalidne osebe, z lastno parcelo izmere 124,00 m², v celoti gradbeno obnovljeno in gradbeno dokončana leta 2018, sočasno z ostalimi dvemi hiškami..

Hiša ima lasten dovoz, parcelo ter parkirišče.

Hiša se prodaja zaradi selitve v večjo. Sosedje v zaselku Planjave so prijazni, večinoma so priseljenci iz okoliških primorskih krajev.

Zaselek Planjave se lahko pohvali z izredno mirnim in sončnim okoljem, brez kakršnegakoli hrupa in izobiljem sonca preko celega dne.

Zaselek Planjave je popolnoma odmaknjeno od hrupnega mestnega vsakdana, pa kljub temu do Kopra z avtomobilom samo 13 minut preko Grinjana in Bošamarina. Prva živilska trgovina je v Šmarju.

Hiša je v celoti opremljena s pohištvom in tehniko, ter se tako tudi prodaja. Pohištvo, tehnika, je všteto v ceno 

Okolje je resnično tiho, mirno, sončno ter tako primerno za tiste osebe, ki iščejo celodnevno osončenost, popolni mir brez hrupa, sočasno pa hitrega dostopa do Kopra in potrebne infrastrukture. Do Kopra čez Grinjan in Bošamarin je 12 min.

Vasica Puče je znana po vodnih izvirih in znani ˝PUČARSKI FJERI˝, cerkvico svete Karmelske matere božje. Še nedolgo nazaj je v vasi Puče živel zadnji Istrski Boškarin.

Vas Puče ter Planjave obsega 4,3 km² površine v Obalno kraški regiji, nahaja se na nadmorski višini 237 m, zaselek Planjave je nekoliko nižja nm. Puče ima cca 285 prebivalcev.

Oddaljenost zaselka Planjave oziroma vasice Puče od bližnjih mest;

 • Koper  11,7 km
 • Trst Italija  30 km
 • Umag Hrvaška  21 km

TEHNIČNE ZNAČILNOSTI:

 • centralno ogrevanje in topla voda- Vaillant električna peč - po hiši nameščeni radiatorji
 • dodatno odprt kamin na drva v dnevni kuhinjskem prostoru pritličja
 • kanalizacija samočistilna greznica, redno brez poziva na 2 leti čisti komunala Koper
 • streha nova izolirana 
 • stene so 70 cm debele
 • dvorišče urejeno
 • nekaj majhnega vrtka za zaelišča
 • možnost najema kmetisjkih površin za vrtičkanje ali drobnico-živinorejo

OBSEGA

pritličje predstavlja urejen samostojen apartma z lastnim vhodom, v celoti opremljen s kuhinjo in vso kuhinjsko tehniko, jedilnico, omarami, ležišči, kopalnico z sanitarijami, ipd

srednja etaža obsega veliko zunanjo pokrito teraso pred vhodom v hišo, opremljeno kuhinjo, jedilnico, dnevno bivalni del z prijetnim odprtim kaminom na drva, sanitarije, manjši garderobni prostor, itd. V srednji etaži, oziroma ob hiši je še večji zaprt masiven lesen prostor (suha shramba, namenjena za različna spravila). 

mansarda predstavlja stopnišče iz srednje etaže, predsobo, spalnico, sobo, kopalnico s sanitarijami.

Lastništvo je urejeno, vpisano v ZK. Nepremičnina je vseh bremen prosta. Veljavno GD in UD.

Vselitev po dogovoru. Možni različni dogovori. V račun se lahko vzame manjše stanovanje-urejena garsonjera z balkonom, do cca 120.000 €, v okolici (Koper-Izola).

V primeru, da morate pred nakupom prodati vašo nepremičnino lahko v naši bazi kupcev hitro poiščemo najbolj primernega kupca za vašo nepremičnino.

Exedra Real Estate vam nudi brezplačno svetovanje pri nakupu / prodaji / najemu / oddaji vaše nepremičnine, katera bo najbolj ustrezala naročnikovim željam in potrebam. Pravno varno ter korektno se potrudimo za celotno izvedbo pravnega posla. Za nami je veliko poslovnih izkušenj pri prodaji nepremičnin in z vami vstopamo v 24 leto našega poslovanja.

Ponudbeni pogoj prodajalca za sklenitev pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame del stroškov v višini 2,2 % prodajnih stroškov od pogodbene vrednosti.

Prosimo, da si nepremičnine ne ogledujete sami, brez predhodnega dogovora termina z nepremičninsko družbo, ker lastniki ne želijo nenapovedanega motenja posesti.

Vaše ponudbe in povpraševanja o terminu ogleda, nam posredujte prosim na E-mail; info@exedra-nepremicnine.com ali sms na tel. št.: 041 703 806


Kontakt

Prodajalec: Exedra nepremičnine - Dragan Dušanić s.p.
Naslov: Trg Toneta Čufarja 3, 4270 Jesenice
GSM: 041/703-806 - Dragan Dušanić
Email: info@exedra-nepremicnine.com

SMO ČLANI ZDRUŽENJA DRUŽB NEPREMIČNINSKIH POSREDNIKOV pri Gospodarski zbornici Slovenije.