PUČE

PUČE - Prodaja, Hiša Trojček

LEGALIZACIJE ČRNIH GRADENJ IN NESKLADNIH GRADENJ
UREJANJE GRADBENIH DOVOLJENJ
POMOČ PRI PRIDOBITVI GRADBENIH DOVOLJENJ

100,1 m², trojček, zgrajen l. 1900, adaptiran l. 2018, 124 m² zemljišča, P+1+M, vrstna hiša v trojčku, enotno zunanje lično urejeno, manjša lastniška parcela, prodamo. Cena: 275.000,00 EUR


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 100.1 m2

Vrsta: Hiša, Trojček

Nadstropje P+1+M

Adaptirano l.: 2018
zgrajeno leta: 1900

Regija: J. Primorska

Lokacija: Koper, Puče

EI: Merjena EI: 0 kWh/m2a


Cena: 275.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

Dodaten opis

Posredujemo pri zastopanju ekskluzivne prodaje tipične istrske vrstne hiše v nizu - trojček.

Celoten niz trojčka je bil v celoti na novo zgrajen. Vse tri enote so enake zunanjosti in enotnih pročelj, dvorišč, strehe, ...

Nahaja se v zaledju Kopra - osrčje slovenske Istre v vasi stare mirne in sončne vasice Puče. Naselje, kjer se nahaja predmet prodaje je v manjšem naselju hiš izven vasi Puče,po ožji cesti  med nasadi oljk, travnikov, ...

Okolje za ljubitelje ekstremnega miru, odmaknjenih sončnih leg, ...

Cesta vas do Puč vodi iz treh smeri. Najhitrejša je skozi Bošamarin preko Grinjana, druga preko Šmarji i tretja iz Dragonje.

Vasica Puče je znana po strnjenem naselju, prijaznih vaščanih, vodnih izvirih in po zelo znani ˝PUČARSKI FJERI˝.

Vas ima avtobusno obračališče, veliko pešpoti, kolesarskih stez, vodne izvire, cerkvico svete Karmelske matere božje, kjer je še nedolgo nazaj v vasi Puče živel zadnji Istrski Boškarin.

Vas Puče obsega 4,3 km² površine v Obalno kraški regiji, nahaja na nadmorski višini 237 m in ima cca 285 prebivalcev.

Sam kraj kakor druge okoliške vasi odlikuje zelo umirjeno življenje daleč stran od urbanih hrupnih središč, a kljub temu blizu vse potrebne infrastrukture ter večjih domačih turističnih mest Italije in Hrvaške.

Oddaljenost vasice Puče od bližnjih mest;

Koper  11,7 km

Trst - Italija  30 km

Umag – Hrvaška  21 km

TEHNIČNE ZNAČILNOSTI HIŠE:

Končna vrsta hiša v trojčku izmere 101,10 m² (po uradnih podatkih GURS).

V prvih uradnih zgodovinskih evidencah se pojavlja od leta 1900 dalje.

Zemljišče v izmeri cca 124,00 m².

Hiša je bila v celoti kvalitetno gradbeno obnovljena leta 2018. Centralno ogrevanje je urejeno na elektriko z Panterm pečjo in dodatno z lepim odprtim kaminom na drva v pritličju.

Hiša Ima lastniški dovoz ter parkirno mesto. Možno dodatno parkiranje za ostala vozila. Ima vse potrebne funkcionalne priključke ( elektrika, vodovod, optika/Tv ) kanalizacija je urejena z greznico, katero redno brez poziva, vsake 2 leti prazni komunala Koper.

Dovoz do hiše iz asfaltirane ceste. Vlaganja v hišo niso potrebna. Prodaja se v celoti opremljena z tehniko i pohištvom.

OBSEGA;

Podpritličje + Pritličje + Mansarda

PODPRITLIČJE;

predstavlja lepo urejen samostojen apartma z lastnim vhodom, talno osvetljenim stopniščem, opremljen s kuhinjo in kuhinjsko tehniko, omarami, ležišči, kopalnico s sanitarijami, pralni stroj, ipd

PRITLIČJE;

obsega kuhinjo opremljeno z kuhinjsko tehniko, lepo jedilnico, dnevno bivalni del z prijetnim odprtim kaminom na drva in sedežno garnituro, sanitarije, manjši garderobni prostor, večjo zunanjo pokrito teraso, atrij - parcelo.

Ob hiši je izdelana tudi manjša lesena garaža, katero se lahko izdela in vključi v obstoječe bivalne površine. V nasprotnem pa lahko služi za shranjevanje različnih potrebščin.

MANSARDA;

predstavlja predsobo, spalnico, manjšo sobo, kopalnico s sanitarijami in prostorom za tuširanje.

Lastništvo je urejeno, vpisano v ZK. Nepremičnina je vseh bremen prosta. Ima veljavno gradbeno dovoljenje ter energetsko izkaznico. Uuporabno dovoljenje bo pridobljeno dalje od 01.06.2022 po novi zakonodaji.

Ponudba je zanimiva za osebe, ki jim je ljub vaški način življenja, v manjših naseljenih skupnostih, stran od urbani središč, stran od hrupa avtomobilov in mestnega vrveža, katerega ste pripravljeni zamenjati za bivanje v odmaknjenem vaškem, popolnoma mirnem okolju.

Okolje hiše je prijetno, resnično lepo ter mirno, predvsem sončno, tako da je vsak dan bivanja v takšni hiši enak dopustu v Toskani a z močnim vplivom istrskega podnebja.

Vselitev je možna po dogovoru. Prodajalec ponuja kupcu možnost, da prodajalec z novim lastnikom sklene najemno pogodbo proti plačilu za obdobje do cca konca leta, za apartma v podpritličju.

Ponudbeni pogoj prodajalca za sklenitev pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame v plačilo 2,4 % prodajnih stroškov od pogodbene vrednosti.

Exedra Real Estate vam nudi brezplačno svetovanje pri nakupu, prodaji, najemu, oddaji vaše nepremičnine, katera bo najbolj ustrezala naročnikovim željam in potrebam. Za vas se pravno in varno potrudimo pri celotni izvedbi nakupa ali prodaje vaše nepremičnine. Z vami smo že več kot 20 let.

Za vse ostale dodatne informacije vas prosimo, da kontaktirate nepremičninsko družbo in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja. Prosimo, da si nepremičnine ne ogledujete sami, brez predhodnega dogovora termina z nepremičninsko družbo, ker lastniki ne želijo nenapovedanega motenja posesti.

Vaše ponudbe in povpraševanja o terminu ogleda, nam posredujte prosim na E-mail; info@exedra-nepremicnine.com ali sms na tel. št.: 041 703 806


Kontakt

Prodajalec: Exedra nepremičnine - Dragan Dušanić s.p.
Naslov: Trg Toneta Čufarja 3, 4270 Jesenice
GSM: 041/703-806 - Dragan Dušanić
Email: info@exedra-nepremicnine.com

SMO ČLANI ZDRUŽENJA DRUŽB NEPREMIČNINSKIH POSREDNIKOV pri Gospodarski zbornici Slovenije.